Fedi trapsysteem vinyl

Met Fedi vinyl kiest u voor een robuuste trapbekleding, die bijzonder geschikt is voor elke woning, maar bijvoorbeeld ook voor veelgebruikte trappenhuizen in appartementen-complexen, kantoorgebouwen en instellingen.

De mooie houtdesigns en steendesigns van Fedi vinyl zijn zeer natuurgetrouw. De vinyl toplaag geeft de traptreden een hoge elasticiteit. Daardoor is het aangenaam lopen op een vinyltrap en hij is ook nog eens eenvoudig schoon te houden! Zowel bij een laminaattrap als bij een vinyltrap is inbouw van LED-verlichting mogelijk.

Fedi trapsysteem laminaat

TipTop Trappen in IJhorst werkt met overzet-treden van het Fedi trapsysteem. U kunt kiezen voor een nieuwe bekleding in laminaat of vinyl. Laminaat biedt een aantal mooie houtstructuren en kleuren, van licht ahorn tot donker wengé.

Een trap met een laminaatdesign van Fedi oogt altijd mooi en natuurlijk, met een licht geoliede uitstraling. En natuurlijk passen alle onderdelen (bv. ook afwerkplinten en profielen) perfect bij elkaar. Zelfs een laminaatvloer in hetzelfde design als de gerenoveerde trap is mogelijk.

Laat uw trap renoveren door een vakman

Is uw trap niet meer veilig vanwege uitgesleten en te gladde traptreden? Of is de bekleding vuil en kapot? U kunt er natuurlijk zelf mee aan de slag gaan, maar als u de traprenovatie overlaat aan een vakman weet u zeker dat uw trap er weer vele jaren goed uitziet en veilig is.

TipTop Trappen komt de trap eerst precies opmeten. Dan kunnen we de door u gekozen materialen bestellen en leveren. Zo nodig verwijderen wij ook de oude trapbekleding. Wij maken alle nieuwe onderdelen exact op maat en monteren deze vakkundig en snel.

Informatie en offerte

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.